(freelance) Communicatiestrateeg

Omschrijving

GH+O breekt door. Letterlijk. Dit voorjaar halen we de muur naar het buurpand eruit en verdubbelen we ons kantoor aan de Nieuwstraat in Leiden. En voor onze groeiende vestiging zijn we nu op zoek naar een ervaren communicatiestrateeg.  Ben jij zo’n nieuwsgierige slimmerd die de juiste vragen stelt, keuzes maakt en scherpe inzichten uit je mouw schudt? Stuur ons dan een berichtje. We zijn benieuwd! 


Wat je gaat doen als Communicatiestrateeg 
Jij ontwikkelt strategieën voor allerlei communicatievraagstukken. Van identiteits- of positioneringstrajecten, tot grote campagnes en doorlopende content. Je pakt de regie, verkent het vraagstuk, de omgeving en ontwikkelt een aanpak. Daarin kun je je stroom aan ideeën moeiteloos vertalen naar een scherpe strategie. Je adviseert, enthousiasmeert en evalueert. Je bent de sparringspartner van onze klanten en coördineert je eigen werk. Daarbij zorg je dat je altijd bijblijft op jouw expertisegebied. Je bent analytische en hebt een duidelijke visie op ons vak. Projecten die al lopen? Jij haakt er zo bij aan, en zet ingewikkelde input om naar communicatie die verrast. 

Waarom je bij GH+O past 

GH+O is het bureau uit Leiden en Leeuwarden. Wij maken communicatie die verrast. Die mensen iets nieuws leert, hun blik verruimt, of ze op z’n minst even aan het denken zet. Hoe? Door te zoeken naar de verborgen verhalen en vernieuwende inzichten. En die te vertalen naar scherpe strategieën en creatieve campagnes. Dat doen we met een team van 25 collega’s uit alle hoeken van het land: van Amsterdam tot Augustinusga. Maar met eenzelfde mind-set: energiek, nieuwsgierig en ok: een tikkie eigenwijs. 
 
Wij werken voor iedereen met grote ambities, een open blik en de wil om samen te werken. We gaan ‘aan’ van interessante onderwerpen, inspirerende mensen en waardevol werk. Zo ontwikkelden we recent de landelijke verkiezingscampagne voor de waterschappen. Ook werken we voor bibliotheken, musea en zorginstellingen, en zijn we de vaste partner van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. 

Vereisten

Wat we graag zien in een Communicatiestrateeg: 

 • Je hebt veel ervaring (6+) als adviseur of strateeg bij een bureau of als freelancer. 
 • Als freelancer ben je voor minimaal 6 maanden beschikbaar.
 • Je bent expert in herpositionering, branding en campagnestrategie. 
 • Je bent analytisch en strategisch sterk, doorgrondt dingen snel, maar kan ook lekker pragmatisch zijn als het moet.
 • Als prettige gesprekspartner breng je enthousiasme, energie en overtuig je iedereen. Het is leuk bij je te zijn!
 • Je neemt initiatief; je ziet wat er moet gebeuren en wacht niet af tot anderen het voortouw nemen. Daarin ben je positief kritisch en wil je altijd verbeteren.
 • Je bent flexibel, heel verantwoordelijk en resultaatgericht. 

Dit bieden we jou: 

 • De leukste collega’s en een fijne werkplek in het centrum van Leiden. Met kroegjes, de markt en een warme bakker om de hoek 
 • Een gezamenlijke lunch en spontane borrels;
 • Vrijheid in je werk; eigen verantwoordelijkheid, ruimte voor jouw visie en vertrouwen op jouw talent zijn voor ons heel belangrijk. 
 • Een functie voor minimaal 32 uur per week. 
 • Goede arbeidsvoorwaarden en een passend salaris. 

Enthousiast? Stuur een onuitwisbare indruk naar werkenbij@gho.nl Of eerst nog vragen? Bel Doutzen op 06 44394989